Šport a olympizmus
2 min. čítania

Ponuka: Kurz Autogénny tréning v Nitre

Autogénny tréning je metóda, s pomocou ktorej je človek schopný sám si navodiť stav relaxácie a uvoľnenia. Okrem navodenia pokoja autogénny tréning zlepšuje schopnosť koncentrácie a prácu s myšlienkami. Športový psychológ Peter Kuračka pripravil pre záujemcov zo športového prostredia kurz osvojenia si a nácviku autogénného tréningu.

Kurz Autogénny tréning sa uskutoční počas ôsmich utorkov od 13. februára na Dolnočermánskej 737 v Nitre. Bude sa konať v uzatvorenej skupine maximálne 18 ľudí nad 15 rokov. Lektorom je Peter Kuračka, cena kurzu je 199 eur.

Viac informácií a prihlášky: [email protected], 0944 066 403

Účastníci kurzu budú schopní pomocou sústredenia a pozornosti na určité formulky ovplyvňovať svoj psychický, emočný aj telesný stav. Autogénny tréning pomáha zvládať nadmernú záťaž a zvyšuje odolnosť voči stresu. V športovej oblasti zlepšuje schopnosť koncentrácie a zvládania náročných momentov. Je formou pravidelného tréningu „čistej mysle“ a pomáha športovcom pri optimalizácii dlhodobej výkonnosti.

„K osvojeniu autogénneho tréningu je potrebný pravidelný nácvik pod odborným vedením. V priebehu kurzu budeme postupne prechádzať šesť fáz autogénneho tréningu tak, aby na konci boli účastníci schopní aplikovať ho v reálnom živote. Kurz je určený pre osoby, ktoré sa chcú naučiť autogénny tréning a využiť ho pre zvýšenie kvality svojho vlastného života. Nie je primárne určený pre ľudí, ktorý majú ambíciu učiť iné osoby osvojovať si autogénny tréning,“ uvádza v pozvánke Peter Kuračka.

p24
Doprajte si výnimočný zážitok, do predaja idú ďalšie lístky na OH 2024

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV